boek

boek

Dit boek geeft aan hoe je je creatieve kracht kunt ontdekken en verwoorden om daarmee je kansen en mogelijkheden als creatief in kaart te brengen.

De methode is makkelijk in gebruik en biedt overzicht. Het laat tevens zien waar je op dit moment staat en waar je nog aan kunt werken. Om uiteindelijk met veel plezier en weinig zorgen aan de slag te zijn. Een perfecte handleiding voor de praktijk!

Omdat een hard copy van een boek nu eenmaal fijn is om te gebruiken EN omdat het eventueel printen of kopiëren van het e-book bijna even duur is, bieden we ook een hard copy van het boek aan.

Er zijn dus 2 mogelijkheden om met de methode aan de slag te gaan. Je kunt een hard copy van het boek bestellen of het e-book (gratis) downloaden. De hard copy is alleen beschikbaar in het Engels; het e-book alleen in het Nederlands.

We hopen dat je er veel plezier aan beleeft en eventuele suggesties met ons deelt!

Bestel je namens een winkel, concept store, onderwijsinstelling of organisatie en wil je meerdere stuks bestellen? Neem dan even contact op met Carly Rutten via info@creativebusinessmap.com, of +31 6 41569022
Ben je een buitenlandse student en studeer je aan de WdKA, loop dan even langs het Business Station.

 

Koop hier het hard copy boek! Prijs: €17,50 incl. BTW. Na je aankoop ontvang je het boek zo snel mogelijk. Deze wordt per post thuisgestuurd.


koop boek

 

Liever een e-book? Voor een gratis download vul je €0,- in. Vind je dat we goed bezig zijn? Dan is het mogelijk om een bedrag naar wens in te vullen.


download e-book